Jo també sóc una maniàtica! Aidan MacFarlane i Ann McPherson

ISBN:

Published: 1993

Paperback

212 pages


Description

Jo també sóc una maniàtica!  by  Aidan MacFarlane i Ann McPherson

Jo també sóc una maniàtica! by Aidan MacFarlane i Ann McPherson
1993 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 212 pages | ISBN: | 8.14 Mb

¿Que no hauria de llegir el diari de la meua germana? Molt bé. Em jugue el que volgueu que vosaltres el llegireu a la mínima oportunitat: això sí que mha fet comprendre millor les dones. ¿ i ja crec que ho necessitava! ¿ En quines situacions es ficaMore¿Que no hauria de llegir el diari de la meua germana?

Molt bé. Em jugue el que volgueu que vosaltres el llegireu a la mínima oportunitat: això sí que mha fet comprendre millor les dones. ¿ i ja crec que ho necessitava! ¿ En quines situacions es fica Susie! Són encara més emocionants que la meua vida.Quan el protagonista de Diari dun jove maniàtic estava atrafegat informant el món de les seves preocupacions no simaginava ni de bon tros que tenia competència.

La competència es diu Susie, la seva germana petita que ara és una experimentada jove de setze anys, que espera emular el seu germà i fins i tot superar-lo. Susie escriu sobre el sexe, els amors, lanorèxia, la febre glandular, la depressió, la mort, la sida, posar-se a règim, fer exàmens, els drets dels animals, la contracepció, el divorci, els cucs, com afrontar la tensió nerviosa, els polls dels cabells i moltes coses més. El seu diari inclou no solament els articles, pamflets, cartes i altres retalls sobre els problemes que lafecten, sinó també en posa al corrent de les aventures del seu germà i dels esdeveniments de la vida familiar.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Jo també sóc una maniàtica!":


thinkninetynine.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us