Na prvi pogled Nicholas Sparks

ISBN: 9788674367667

Published:

Paperback

264 pages


Description

Na prvi pogled  by  Nicholas Sparks

Na prvi pogled by Nicholas Sparks
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 264 pages | ISBN: 9788674367667 | 3.13 Mb

Izuzetna ljubavna priča započeta u Istinskom verniku, najprodavanijoj knjizi prema podacima lista New York Times,nastavlja se u romanu Na prvi pogled.Džeremi Marš je pouzdano znao da nikad neće otići iz Njujorka, da svoje srce više nikome neće datiMoreIzuzetna ljubavna priča započeta u Istinskom verniku, najprodavanijoj knjizi prema podacima lista New York Times,nastavlja se u romanu Na prvi pogled.Džeremi Marš je pouzdano znao da nikad neće otići iz Njujorka, da svoje srce više nikome neće dati pošto je jedva preživeo raspad prvog braka, da nikada neće imati decu.

Sada Džeremi živi u malenom gradu Bun Kriku u Severnoj Karolini, veren je sa Leksi Darnel, ljubavlju svog života, i očekuje da začnu porodicu. Ali upravo kad život naizgled blaženo teče, tajanstven i uznemirujući imejl će pokrenuti niz događaja koji će uticati na vezu mladog para.Koliko zaista poznajemo one koje volimo?

Kako rešavamo neizbežne sumnje, roditeljske strahove i prepreke koje nam se ponekad nađu na putu? Nastavljajući Sparksovu priču o mladom paru predstavljenom u bestseleru Istinski vernik, ovaj roman govori o patnjama, napetosti, romansi i iznenađenjima svih mladih bračnih parova.Zadivljujuća priča o ljubavi između muškarca i žene i između roditelja i deteta, Na prvi pogled govori o završecima koji otvaraju nove početke...

tragedijama koje dovode do neslućene radosti... i pre svega o čaroliji večne ljubavi.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Na prvi pogled":


thinkninetynine.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us